Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

IMPORTANT:

Cursurile și întâlnirile față în față organizate de Institutul de Marketing în luna martie vor fi amânate. Contextul evoluției epidemiei COVID-19 și preocuparea față de sănătatea și siguranța cursanților noștri ne impun măsuri de prevenție, așadar vom reveni cu detalii imediat ce vom stabili datele sigure pentru desfășurarea acestora.

***

Începeți anul cu un training de marketing intensiv! Instrumente utile, noțiuni explicate cu exemple, dinamică de grup, exerciții și studii de caz.

Cursul se adresează tuturor celor care au nevoie de o bază solidă de noțiuni și instrumente de marketing care să-i ajute să se implice eficient în activitățile de profil din cadrul companiei sau să intre în zona marketingului din alte domenii conexe: vânzări, relații cu clienții.

Este o variantă care îi poate sprijini pe cei care au intrat recent în departamentele de marketing din alte zone sau fără să aibă o pregătire academică sau practică.

Este un curs în care teoria va fi aprofundată prin exemple, exerciții și studii de caz și care sprijină participanții să își însușească rapid un set de noțiuni cheie de marketing și un vocabular de termeni de specialitate.

Nivel de pregătire al participanților: este un curs introductiv, care nu necesită cunoștințe de specialitate.

Obiectivele cursului:

  • Însușirea unor noțiuni și cunoștințe fundamentale de teorie și practică de marketing;
  • Aprofundarea teoriei prin exemple, studii de caz , exerciții practice și teste.

Sprijinirea cursanților cu un set de instrumente operaționale și resurse pe care să le poată adapta și utiliza în activitatea practică din organizațiile în care lucrează.Durata cursului și perioada: 2 zile, de la 9:30 la 17:00.

STRUCTURĂ CURS
Prima zi
I. Concepte fundamentale. Audit. Obiective.

Ce este marketingul? Rolul și funcțiile marketingului. Noțiuni fundamentale. Marketing în contexte diverse.
De unde pornim într-o strategie de marketing? Auditul de marketing. Instrumente de audit, surse de date, procese, beneficii, Competiție. Clienți.
Cum putem sprijini obiectivele organizației? De la misiune, viziune, valori și obiective de business la obiective de marketing.

II. Strategia de marketing

  • Surse de avantaj competitiv și alternative strategice.

Metode de segmentare, targetare și poziționare. Exemple și exerciții aplicate.

A doua zi

III. Implementare

Cum vă ajută acest curs?

  • Vă însușiți cunoștințele de bază pentru a putea începe și planifica proiecte de marketing digital;
  • Primiți un suport de curs concentrat și structurat în format electronic cu informații de bază structurate pe tema marketingului digital;
  • Aveți acces la exemple și studii de caz.

Cursanții vor primi un certificat de participare de la Institutul de Marketing!

Trainer: Geanina Ghiculescu
Investiție curs: 950 lei + TVA

Detalii și înscrieri la info@institutuldemarketing.ro.