Loading Evenimentele

Cum vă ajută?

Cursul este un pachet transmedia, care integrează texte, imagini, materiale video şi audio structurate în jurul temei unice a managementului inovaţiei, combinat cu două workshop-uri interactive cu John Bessant, profesionist cu peste 40 de ani experiență în domeniu,  co-autor al celei mai bine vândute cărți de specialitate Managing Innovation, devenită manual în cele mai multe universități internaționale.

Cu peste 80 instrumente inovative de lucru şi peste 100 de studii de caz ilustrative, oferă o experienţă variată şi bogată de învăţare. Este construit ca instrument de lucru, încurajând participanții să creeze valoare din proiecte de inovație și să adapteze ideile și exemplele oferite în propriile proiecte, să le folosescă în contextul lor de lucru și include o mulțime de modele de bune practici.

Cursul pregătește participanții să opereze într-un mediu în care managementul inovației este recunoscut ca și competență de bază, atât la nivel individual, cât și organizational. Organizația Internațională de Standarizare (ISO) a dezvoltat recent standardul (ISO56002) care are deja impact asupra modului în care organizațiile abordează și își dezvoltă propriile sisteme de inovație.

Cui se adresează?

Cursul se adresează tuturor practicienilor de marketing implicați în proiecte de creare de valoare prin inovație în organizațiile în care lucrează, managerilor de produs sau managerilor de companii care doresc să accelereze procesele de inovație din companiile lor. Pentru cei care doresc să obțină și o recunoaștere interenațională pentru programul de training, acest program de pregătire completează cu suport valoros cursul certificat de management al inovației.

Cât costă?

450 euro + TVA   

Unde?

Online, pe platforma Zoom.

Trainingul se desfășoară online. Locurile sunt limitate.
Înscrieți-vă acum la info@institutuldemarketing.ro.

Detalii și modalități de plată. Plata se va face prin transfer bancar în contul RO51RZBR0000060013127649, deschis la Raiffeisen Bank, București, sucursala Cotroceni, Bd, Vasile Milea 4 pe numele companiei More Marketing Solutions.

Vă rugăm să precizați dacă plătitorul sunteți dumneavoastră, ca persoană fizică, sau organizația la care lucrați și să furnizați toate datele necesare: nume, adresă, CUI sau CNP.