Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Cum poţi creşte vânzările în ecommerce? Dar performanţa în achiziţie şi conversie folosind şi puterea AI-ului? Află miercuri, 12 iunie, de la ora 12 cum poţi folosi mai bine tehnologia în interacţiunile cu clienţii actuali şi potenţiali la webinarul din seria întâlnirilor de comunitate cu exemple şi instrumente aplicate, alături de practicieni cu experienţă.
De ce să investeşti o oră în inspiraţie?

  • Afli cum poţi personaliza traseele de achiziţie şi retenţie (customer journeys);
  • Te inspiri dintr-un studiu de caz concret de optimizare de journey, de la awareness şi până la loialitate;
  • Vezi care sunt problemele care pot apărea pe traseul unei comenzi de ecommerce şi cum să le eviţi;
  • Fie că foloseşti sau nu Salesforce în companie, înţelegi cum te poate sprijini tehnologia să accelerezi vânzările şi să faci paşi înainte către o experienţă omnichannel pentru clienţi;
  • Pui întrebări, primeşti răspunsuri în direct.

Cine sunt practicienii care ne împărtăşesc din experienţa lor?

Îi vom avea alături pe Vlad Stoica, Commerce Cloud AE, Salesforce şi pe Andrei Balotă, Sales and Business Development Director pentru Europa Centrala şi de Est pentru OSF Digital.

Vlad Stoica, Account Executive la Salesforce de peste trei ani, este foarte pasionat de inovația în domeniul ecommerce și ajută companiile să-și crească vânzările online într-un mod sustenabil. Rolul lui este să găsească cele mai bune soluții Salesforce care să se potrivească fiecărei companii în parte, asigurându-se că acestea se pot adapta și dezvolta în lumea digitală în continuă schimbare. Are o experienţă de peste 10 ani în tehnologia de marketing dezvoltată de lideri precum Saleforce, Microsoft şi Oracle. De-a lungul timpului, a contribuit la implementarea unor soluţii strategice de ecommerce pentru clienţi din industrii diverse, de la producţie la bunuri de larg consum, cu scopul de a creşte calitatea prezenţei şi experienţei online a acestora şi, nu în ultimul rând, majorarea veniturilor.

Andrei Balotă este Sales and Business Development Director pentru Europa Centrala şi de Est la OSF Digital, o companie care ocupă poziţia de lider al transformării digitale bazate pe inteligența artificială. OSF Digital este renumită pentru expertiza sa avansată în soluții de e-commerce, marketing, vânzări și experiență digitală. Andrei joacă un rol esențial în a ghida brandurile clienților pe parcursul procesului lor de transformare digitală, valorificând expertiza globală a OSF pentru a stimula creșterea și inovația în regiune.

Rezervă-ţi loc din timp accesând acest link.