Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Driving Digital Experience – Weekend intensiv – 9:30 – 17:00, Hotel Park Inn by Radisson Blu, Sala Jupiter, București

Sâmbătă și duminică, 16 și 17 noiembrie 2019, Institutul de Marketing organizează un curs de marketing intensiv în cadrul programului de certificare Diploma Profesională în Marketing Digital.

Două zile de curs intensiv în limba engleză, cu Karl Sinnott, trainer din Marea Britanie, de la Oxford College of Marketing.

Parcurgerea modulului Driving Digital Experience  vă ajută să îmbunătățiți întreaga experiență digitală prin optimizarea tuturor canalelor de comunicare cu clienții.

Comportamentul consumatorului s-a schimbat dramatic odată cu revoluția digitală. Companiile trebuie să se adapteze acestei piețe în schimbare și să acționeze coerent pe toate canalele pentru atingerea obiectivelor lor strategice.

AGENDA CURSULUI
Aprofundare suport teoretic

Sesiunea 1 – Dezvoltarea de insight-uri legate de consumatorii digitali
Sesiunea 2 – Trenduri și inovație în managementul experienței digitale
Sesiunea 3 – Măsurarea experienței digitale
Sesiunea 4 – Obținerea și analiza datelor privind îmbunătățirea experienței clienților
Sesiunea 5 – Realizarea de hărţi care descriu traseele de achiziție și retenție ale clienților
Sesiunea 6 – Îmbunătățirea experienței utilizatorilor
Sesiunea 7 – Testarea experienței utilizatorilor
Sesiunea 8 – Crearea unui plan de îmbunătățire a experienței digitale.

Programul de studiu pentru certificarea internațională CIM – Diploma Digitală în Marketing Profesional este alcătuit din trei module (Mastering Digital Channels, Digital Strategy și Driving Digital Experience).

Despre Karl Sinnott:

Karl Sinnott are o vastă experiență atât ca profesor, cât și ca specialist în marketing și coordonează programele postuniversitare la Universitatea din Chester.

Pregătirea sa academică este completată de o vastă experiență de consultant în marketing strategic și digital, în domenii foarte diverse, de la servicii financiare (RSA, Tesco Personal Finance, GBGroup), telecomunicații (BT Group), retail, industria petrolieră și energie electrică (NPower), până la călătorii și timp liber (DeVere Hotels), fotbal (Liverpool Football Club) și multe altele.

Cereți detalii la info@institutuldemarketing.ro și nu ratați înscrierile!