Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Digital Strategy – Weekend intensiv, între orele 9:30 și 17:00, Hotel Park Inn by Radisson Blu, Sala Jupiter, București.

Sâmbătă și duminică, 6 și 7 iulie 2019, Institutul de Marketing organizează un curs de marketing intensiv în cadrul programului de certificare Diploma Profesională în Marketing Digital.

Două zile de curs intensiv în limba engleză, cu un trainer din Marea Britanie, de la Oxford College of Marketing.

Programul scurt de certificare Digital Strategy este un program de nivel 6, care permite participanților să aprofundeze informații despre cum pot implementa practici de marketing digital în planificarea strategică de marketing pentru organizațiile în care lucrează.

Cursul oferă informații despre cum pot organizațiile să răspundă rapid nevoilor pieței pe care se află prin crearea unui mix de marketing digital adecvat. Se vor aprofunda instrumente de management și indicatori de măsurare a performanței digitale și se va pune accent pe utilizarea lor pentru a sprijini atingerea obiectivelor de business ale organizației.

AGENDA CURSULUI
Aprofundare suport teoretic

Sesiunea 1 – Mediul digital în schimbare
Sesiunea 2 – Realizarea unui audit de marketing digital
Sesiunea 3 – Dezvoltarea obiectivelor și a strategiei digitalale
Sesiunea 4 – Dezvoltarea unui mix de marketing digital (1)
Sesiunea 5 – Dezvoltarea unui mix de marketing digital (2)
Sesiunea  6 – Realizarea unui plan de acțiune digitală 
Sesiunea 7 – Monitorizarea și măsurarea planurilor de marketing digital 
Sesiunea 8 – Testarea și optimizarea strategiilor de marketing digital

Cursul va fi susținut de către Sue Ollerhead , Chartered Marketer și trainer la Oxford College of Marketing pentru certificarile de marketing CIM și CAM.

Sue Ollerhead este consultant, blogger, speaker și lector în domeniul digital și marketing. Ea este fondatorul și directorul general al Heads Up Marketing, o agenție din Liverpool, înființată în 2010.

Cu o experiență de peste 18 ani în a ajuta companiile și organizațiile de toate dimensiunile, Sue a condus proiecte de strategic marketing, social media, campanii de marketing online, e-mail marketing, strategie de conținut și PR.

Pe lângă blogging, Sue predă, de asemenea, în domeniile Digital Marketing Essentials, Marketing Strategic, Digital Marketing Planning și Digital Strategy, sprijinind profesioniștii de marketing care studiază pentru calificările CAM și CIM. Sue deține un MBA și a scris o disertație despre Social Media Marketing care a fost publicată.

Cereți detalii la info@institutuldemarketing.ro și nu ratați înscrierile!