Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Digital Strategy

Modulul Digital Strategy in marketing digital face parte din certificarea CIM Diploma in Marketing Profesional. Seminarul de induction face parte din orarul certificarii in marketing in varianta blended learning, cu cursuri la zi, si reprezinta o introducere in tema a celor care se vor inscrie pentru sesiunea de evaluare din iulie 2018.

Cei care nu doresc sa urmeze o certificare intreaga, pot urma certificarea de scurta durata Digital Strategy, la finalul careia vor primi un Award de la Chartered Institute of Marketing.

In cadrul acestui program scurt de certificare – Digital Strategy, cursantii vor aprofunda informatii despre cum pot implementa practici de marketing digital in planificarea strategica de marketing pentru organizatiile in care lucreaza. Evidentiaza cum intelegerea si analiza micromediului si a macromediului pot ajuta organizatiile sa faca fata  problemelor care pot aparea in mediul digital si in livrarea obiectivelor, in asa fel incat sa poata dezvolta recomandari strategice.