Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Digital Strategy

Modulul Digital Strategy în marketing digital face parte din certificarea CIM Diploma în Marketing Profesional. Seminarul de induction face parte din orarul certificării în marketing în varianta blended learning, cu cursuri la zi, și reprezintă o introducere în tema a celor care se vor înscrie pentru sesiunea de evaluare din decembrie 2019.

Cei care nu doresc să urmeze o certificare întreagă, pot urma certificarea de scurtă durată Digital Strategy, la finalul căreia vor primi un Award de la Chartered Institute of Marketing.

În cadrul acestui program scurt de certificare – Digital Strategy, cursanții vor aprofunda informații despre cum pot implementa practici de marketing digital în planificarea strategică de marketing pentru organizațiile în care lucrează. Evidențiază cum înțelegerea și analiza micromediului și a macromediului pot ajuta organizațiile să facă față  problemelor care pot apărea în mediul digital și în livrarea obiectivelor, în așa fel încât să poată dezvolta recomandări strategice.