Loading Evenimentele

Cum se studiază într-un program acreditat de scurtă durată? Ce se învață? Cât durează? Cum aplici în organizația ta ce înveți la curs? Cum este experiența de studiu? Cum este interacțiunea cu trainerii și tutorii? Dar cu alți practicieni din comunitatea de la Institutul de Marketing? De ce să urmați un training certificat în experiență digitală?

Aflați mai multe la ultima noastră seară deschisă din aceast an, joi, 10 decembrie, de la ora 18:30, online, pe platforma Zoom, în care o avem invitată pe Maria Ilea. Maria ne va vorbi despre interacțiunile, beneficiile și primele rezultate după ce s-a înscris recent în programul de training cetificat international Experiență digitală.

Maria lucrează de șase ani în publicitate, în agenții precum Leo Burnett sau Ogilvy. A crescut de la Junior Account Executive la Digital Account Manager, pe conturi și campanii care au livrat creșteri și rezultate pentru clienți precum Telekom sau Groupama și au obținut recunoaștere cu premii relevante ale industriei: Effie, Golden Drum sau Internetics.

Rezervați-vă loc gratuit  din timp aici.