Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

IMPORTANT:

Cursurile și întâlnirile față în față organizate de Institutul de Marketing în luna martie vor fi amânate. Contextul evoluției epidemiei COVID-19 și preocuparea față de sănătatea și siguranța cursanților noștri ne impun măsuri de prevenție, așadar vom reveni cu detalii imediat ce vom stabili datele sigure pentru desfășurarea acestora.

Training practic SEO

Învață de la un profesionist ce nu poți învăța singur!

Cum vă ajută?

Dacă intenționezi să îți creezi un website sau ai deja unul, cel mai probabil ai auzit de SEO. Dar dacă ești novice într-ale promovării pe Internet, nu o să înțelegi niciodată de ce site-ul tău, oricât de bine pus la punct ar fi, nu este vizitat, iar mii de alte site-uri, poate inferioare din punct de vedere calitativ sau informațional, au vizibilitatea pe care atât de mult ți-o dorești. Nu e suficient să ai un site dacă nu știi să îl faci să devină vizibil. La asta e bun SEO, te face vizibil și, odată vizibil, accesat.

În esență, SEO sau optimizarea pentru motoarele de căutare este practica de a atrage pe site trafic din căutarea organică. Iar mai mult trafic presupune, evident, mai multe conversii. Cuvântul-cheie aici este organic, ceea ce înseamnă că nu plătești pentru o poziție de top prin campaniile PPC.

În acest curs vei afla exact ce este, de ce ai nevoie de SEO și cum să îl monetizezi. Vom vorbi despre cum a evoluat de-a lungul timpului, despre ce tip de strategie ți se potrivește în funcție de complexitatea și resursele businessului tău, despre greșeli de evitat și cum se stabilesc indicatorii de performanță ai unei campanii SEO.

Cui se adresează?

Cursul se adresează specialiștilor și managerilor de marketing online, content writer-ilor, dar și celor pasionați de SEO și marketing digital. Este un curs util atât pentru antreprenori, cât și pentru companiile care lucrează cu agenții de marketing online și au nevoie să își eficientizeze relațiile cu acestea.

Structură curs

  1. Analiza interesului de căutare și identificarea oportunităților de atragere a traficului organic
  2. SEO on-page. Optimizarea și indexarea corectă în motoarele de căutare
  3. SEO off-page. Strategii de link building
  4. Raportare. SEO = INDEXARE – POZITIONARE – VIZIBILITATE – TRAFIC – CONVERSII

Cât costă?

550 lei+TVA

Unde?

Palatul Noblesse, Str. Sfinților nr. 7, București.