Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Faceţi primul pas către un program de leadership în marketing!

Sâmbătă20 februarie, 27 februarie și 6 martie 2021, orele 11:30-14:30 Institutul de Marketing și Oxford College of Marketing organizează cursul intensiv virtual Managing Business Growth.

3  sesiuni interactive în limba engleză, cu trainer din Marea Britanie, de la Oxford College of Marketing.

Cum vă ajută?

Creșterea este o preocupare de business centrală în orice organizație. O abordăre creativă, dar şi structurată de a identifica şi valorifica potențialul şi oportunităţile existente într-o organizaţie este o abilitate vitală pentru profesioniştii de marketing avansaţi.

Structura, cultura, ierarhia sau modul în care se iau deciziile pot sprijini sau bloca acest proces. Din acest motiv, cunoaşterea profundă a complexităților întregii organizaţii este vitală pentru facilitarea deciziilor la nivel strategic și  valorificărea tuturor  oportunităţilor de marketing.

Modulul Managing Business Growth este construit pentru a oferi oamenilor de marketing o perspectivă mai largă asupra organizaţiilor, iar ulterior, instrumente pentru a se concentra pe aria specifică în care activează pentru a genera şi facilita adoptarea de soluţii.

Cui se adresează?

Programul de certificare Managing Business Growth se adresează profesioniștilor cu experiență în marketing care lucrează la un nivel strategic sau care aspiră să facă acest lucru. De asemenea, se adresează și consultanților care caută recunoaștere profesională și doresc să obţină și statutul de Chartered Marketer, fie că lucrează în organizații mari sau pe cont propriu.

Absolvenții cursurilor certificate vin în special din zone cum ar fi:

Industrii: servicii financiare, tehnologie, consultanță. FMCG, sănătate.

Profilul cursanţilor: directori de marketing, manageri de marketing la cel mai înalt nivel, consultanţi.

Programul de training Managing Business Growth este un modul de bază ce face parte din Programul de Leadership în Marketing. Cursul se poate urma și ca modul independent, la finalul căruia se obţine un Award recunoscut de Chartered Institute of Marketing (CIM).

Preț curs: 1200 lire + TVA

Cereți detalii și nu ratați înscrierile!