Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Cel mai nou training de marketing strategic cu integrare digitală!

Cursul de marketing şi strategie digitală oferă acces într-o formă interactivă şi concentrată la cel mai extins know-how de profil al Oxford College of Marketing, în trei întâlniri interactive online pe 25-26 septembrie şi 2 octombrie, de la ora 11:30 la 14:30, susţinute de un trainer din Marea Britanie.

În trei sesiuni de câte trei ore pe platforma Zoom, participanţii vor acoperi teoretic toate etapele din cadrul procesului de planificare de marketing şi strategie digitală, de la audit, până la alternativele pentru decizii strategice și paşii necesari pentru implementarea planurilor digitale. Vor primi informaţii şi suport pentru a gestiona resurse interne şi externe. Vor investiga tehnici de monitorizare și măsurare, care permit atingerea obiectivelor strategice de marketing.

AGENDĂ

– Mediul digital în schimbare

– Realizarea unui audit de marketing digital

– Dezvoltarea obiectivelor și a strategiei digitalale

– Dezvoltarea unui mix de marketing digital (1)

– Dezvoltarea unui mix de marketing digital (2)

– Realizarea unui plan de acțiune digitală

– Monitorizarea și măsurarea planurilor de marketing digital

– Testarea și optimizarea strategiilor de marketing digital.

Cui se adresează?

Cursul intensiv de marketing și strategie digitală se adresează tuturor profesioniştilor interesaţi să obţină rezultate și să își crească sursele de avantaj competitiv printr-o abordare integrată a canalelor digitale și tradiționale de marketing şi nu au timp sau nu sunt încă deciși să urmeze integral un program certificat.

Preț curs: 280 euro + TVA

Cereți detalii și nu ratați înscrierile la cel mai nou training de marketing strategic cu integrare digitală!