Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Cum te dezvolti ca profesionist in Customer Experience?

Va invitam sa aflati mai multe marti, 10 octombrie, de la ora 18:00, la seara deschisa unde o avem invitata pe Raluca Tanase, Senior Web Analytics Expert la Netcentric, care a absolvit cu succes modului Customer Experience din programul Certificate in Professional Marketing. “Mi-a mai placut si volumul mare de resurse pus la dispozitie si mai ales experienta lectorilor si a tutorilor” spune Raluca – cititi interviul complet pe Marketing Focus.

Vom prezenta cele mai noi cursuri de la Oxford College of Marketing- Digital Strategy, Customer Experience, Digital Marketing- iar Raluca va raspunde la cele mai frecvente intrebari legate de programele de certificare internationala de la Chartered Institute of Marketing si Oxford College of Marketing:

  • Ce se studiaza?
  • Cat timp  de studiu trebuie alocat si in ce interval se poate parcurge un program  complet de certificare?
  • Cine sunt profesorii si tutorii?
  • Cum va sprijina tutorii din Marea Britanie sa dezvoltati un plan de marketing pentru organizatia in care lucrati?
  • Cum se studiaza la distanta si ce inseamna un program combinat? ( blended learning) ?

Intalnirea va avea loc la sediul Integral Programe Educationale, Bd. General Gh. Magheru Nr. 41, Et.1, Ap.1, Punct de reper: Piata Romana, vis-a-vis de coloane, intre Farmacia Catena si Marshal Tourism.

Accesul este gratuit. Va rugam sa confirmati participarea la info@institutuldemarketing.ro pana cel tarziu marti, 3 octombrie, sau sa va inscrieti in formularul de aici.