Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Descoperiți instrumente și metode noi și avansate de design de slide-uri și animație și învățați cum pot fi vizualizate ușor ideile.

Trainer: Andrei Dinulescu, facilitator și trainer specializat în Visual & Design Thinking, Lean, Six Sigma și Agile.

Cum vă ajută?

Masterclass-ul PPT Slides Design & Visual Data vă ajută să concepeți prezentări cu acel factor WOW, generând în același timp engagement din partea participanților. Astfel, nu sunteți doar inspirați și aflați instrumente și metode noi și avansate de design de slide-uri și animație, ci veți învăța și surprinzător de rapid cum pot fi vizualizate ușor ideile, astfel încât mesajul să poată fi cristalizat, înțeles, transmis și reținut mai rapid.

Veți fi ghidați de un trainer, practician de marketing cu experienţă în companii cum ar fi Vodafone, Orange, Toyota sau MoneyGram și Visual Ambassador experimentat, care a pregătit și livrat, în ultimii 20 de ani, sute de prezentări către companii și organizații din toată lumea.

De asemenea, prin introducerea în Visual Thinking, veți învăța surprinzător de rapid cum pot fi vizualizate ușor ideile, astfel încât mesajul să poată fi cristalizat, înțeles, transmis și reținut mai rapid, mai eficient și mai distractiv. Dar și cum să completați prezentarea digitală cu diverse instrumente fizice interactive.

Cui se adresează?

PPT Slides Design & Visual Data se adresează tuturor celor care doresc să descopere un mod eficient și original de a pregăti prezentări de impact, folosind cele mai noi tehnici şi instrumente.

 

Structură curs

Workshop-ul este livrat online și durează 4 ore:

Welcome & intro

    Structură slide-uri: variante de bază și combinații

   Design: paletă culori, background, forme, layers și containers, text și font-uri

   Inserts: imagini, filme, iconițe, semne, diagrame și desene de mână

    Animație elemente și slide-uri

  Visual data: diferite moduri surprinzătoare de a prezenta datele

   Resurse și instrumente

Wrap-up & Q&A

Participanții la workshop posedă deja cunoștințe de bază în lucrul cu PowerPoint-ul și vor avea aplicația instalată pe laptop, împreuna cu aplicația Zoom (platformă de video conferencing), pentru a putea beneficia din plin de partea practică și interactivă.

Cât costă?

125 euro + TVA  

Preț special alumni Institutul de Marketing: 95 Euro +TVA