Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Cum vă ajută o școală de marketing britanică să vă perfecționați și să obțineți o certificare profesională recunoscută oriunde în lume? Aflați mai multe la prima seară deschisă din această toamnă, marți, 22 septembrie, de la ora 18:00, online, pe platforma Zoom în care o avem invitată pe Mari Miron, o absolventă de succes a programului avansat de training Diploma Profesională în Marketing, în curând Chartered Marketer.

Cum se transformă studiul și pregătirea continuă într-un mod de viață, între un job solicitant și răspunderi în familie? Ce zone și instrumente ne ajută să fim mai performanți în lumea competitivă de azi? Ce informații și soluții ne pot schimba modul de a planifica și evalua campanii și strategii de marketing? Mari Miron va împărtăși mai multe din experiența ei de profesionist atât în publicitate, cât și pe partea cealaltă a baricadei clienților.

Dacă ar fi să aleagă un singur sfat pe care l-ar da celor care se gândesc să înceapă un program de certificare, Mari insistă că startul rapid este vital. “Important e să începi. Să ai determinarea să o faci. Pe măsură ce lași timpul să treacă e în dezavantajul tău și a planurilor pe care le ai.”

Mari  Miron este  Brand Manager la Raiffeisen Bank, un profesionist cu peste 15 ani de experiență în markeitg și publicitate pentru branduri precum Mc Donald’s, Lidl, Orbit, Skittles, Stalinskaya, Wembley și altele.

 

 

Rezervați-vă loc  gratuit din timp la acest link https://bit.ly/3hRGMJB.

Nu este nevoie să fiți utilizatori de Zoom, însă descărcarea aplicației vă asigură o experiență mai bună.