Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Începeți anul cu planuri, idei și resurse de marketing noi! Nu ratați lansarea noului program de cursuri din 2019 de la Institutul de Marketing! Vă invităm pe 16 ianuarie, la Mansarda Simbio, Str. Negustori nr. 26, între orele 18:00 și 20:00.

Veniți să aflați ce surprize am pregătit anul acesta pentru cursanții noștri. Alăturați-vă unei comunități de profesioniști de marketing pentru a face schimb de idei și experiență!

Starul cursurilor disponibile în programa din 2019 este Diploma Profesională în Marketing Digital, cel mai NOU și avansat program de training certificat internațional în marketing digital, care vă ajută să îmbunătățiți întreaga experiență digitală prin optimizarea tuturor canalelor de comunicare cu clienții și asigură creșterea performanței profesionale la standarde internaționale.

Descoperiți calendarul cursurilor și evenimentelor din 2019, care include o varietate de programe de training, adaptate nevoilor dumneavoastră: cursuri de scurtă durată (Marketing Gateway, Digital Gateway, Marketing prin Google sau Workshop Google Analytics), cursuri intensive de weekend sau cursuri customizate, pliate pe nevoile organizației dumneavoastră (Customer Experience de la A la Z, Customer Journey Mapping, Customer Experience) și noul MARKETING PASS care oferă pentru prima dată un abonament anual flexibil, individual sau pentru companii.

Alături de noi le vom avea ca invitate pe cursantele Oana Roxana Bucerzan, Head of Marketing Department la BCR, Diana Rada-Puiu, Customer Experience Expert la Orange și Oana Voican, Marketing Campaign Manager la IBM, care vor răspunde în direct participanților la întrebările legate de studiul pentru o certificare internațională și ne vor împărtăși din experiențele lor ca absolvente ale programelor noastre.

Pentru cei mai avansați dintre dumneavoastră, Oana Sav, trainer și coordonator la Institutul de Marketing va prezenta noutățile legate de programele noastre avansate de leadership de marketing și cum puteți obține statutul se Chartered Marketer, cea mai înaltă distincție oferită de Chartered Institute of Marketing (CIM).

Aflați mai multe detalii despre Postgraduate Diploma in Professional Marketing sau despre Marketing Leadership Programme.

În plus, în cadrul întâlnirii din 16 ianuarie 2019 veți mai putea afla cum se studiază la programele de training și certificare internațională în marketing acreditate de Chartered Institute of Marketing (CIM). Este un moment bun pentru cei interesați să înceapă anul 2019 cu un sprijin suplimentar în dezvoltarea lor ca profesioniști de marketing, iar cei care doresc să intre în zona marketingului din alte domenii, pot decide dacă este oportună o schimbare de carieră.

Vă invităm să descoperiți poveștile celor trei invitate, citind interviurile de pe site-ul marketingfocus.ro:

Interviu Oana Roxana Bucerzan

Interviu Oana Voican

Interviu Andra Mura

Accesul este gratuit. Vă rugăm să confirmați participarea la info@institutuldemarketing.ro până cel târziu luni, 14 ianuarie sau să vă înscrieți în formularul de aici.