Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

An AI Empowered New Year

Un eveniment al comunității cursanților și alumnilor  în parteneriat cu Oxofrd College of Marketing, Ipsos și Sephora

20 ianuarie 2024, 10:00-14:00

Sâmbătă, 20 ianuarie,  cursanții și alumnii Chartered Institute of Marketing  sunt invitați la un eveniment de communitate la Hotspot,  cel mai nou și special spațiu de evenimente și co-working din București, Calea Griviței 82-98, etajul 1.

Tema întâlnirii este “An AI Empowered New Year!” Alături de partenerii noștri, dorim să inspirăm cu know how, exemple și bune practici de folosire a instrumentelor AI pentru marketing.

Know-How Partners:

AGENDA

10:00-10:30 Începem anul cu networking și cafea în comunitate. Întâlnire între cursanți, absolvenți și invitați.

10:30-10:50 Românii și inteligența artificială – între îngrijorare și admirație. Cât de informați și de deschişi sunt românii în legătură cu inteligența artificială? Ce știu și ce nu știu despre produsele și serviciile care integrează AI? Ce ameninţări percep în legătură cu AI? Dorian Cazacu, Senior Client Director – Ipsos Romania.

10:50-11:10From Clicks to Beauty Picks: Sephora Gift Cards and the Unfolding E-commerce Trends„. Carduri cadou și personalizare în e-commerce în industria frumuseții. Georgiana Gheorghe, Digital and Technology Director – Sephora România și Grecia.

11:10-11:30 Ce instrumente de AI au la dispoziție marketerii care lucrează cu Salesforce în 2024? O prezentare interactivă realizată alături de OSF. Alex Ursu, Regional Account Manager – Salesforce.

11:30-11:45 Pauză de cafea, energizată de Nutrivita și Aqua Carpatica.

11:45-12:45 PANEL DE DISCUȚII. Cum putem folosi mai mult și mai bine instrumentele de AI pentru rezultate de marketing și de business? Ce soluții avem pentru campanii mai performante de achiziție, conversie și retenție a clienților?
Alături de Diana Rada Puiu, CEX Transformation and Multi Services Lead la Orange și coordonator proiecte speciale la Institutul de Marketing, ne propunem să aducem inspirație, exemple, diversitate, cuprindere, dar și gândire critică și echilibru pe tema deloc nouă a AI-ului. Dorim să explorăm cum putem pune cu adevărat la lucru aceste instrumente care încă nu au gradul de adopție necesar pentru a crește performanța și a reduce costurile, dar și doză de realism și precauție necesară pentru a le utiliza în mod etic și fără riscuri.

Invitați panel:

Anamaria Băjan, Proficonvert
Daniel Rusen, Business Applcations Lead – Microsoft South-Europe
Alex Tunaru, Head Of Digital – Leo Burnett
Bianca Stănescu, Director of Product Marketing – SiriusXM (AdsWizz | Simplecast)

12:45-13:00 Pauză de energie, inspirație și networking susținută de Mondelez Romania și Chilli.

13:00-13:30 Transmisie specială în direct din Marea Britanie.13:00-13:30 Kalust Manukyan – Oxford College of Marketing. Exemple de folosire a AI-ului în marketing. Ce suport și ce competențe aduc noile module digitale specializate lansate de Chartered Institute of Marketing?

13:30-13:55 PR Smith – Etică și inovație în AI. Intervenție specială a reputatului consultant, trainer și autor PR Smith, creatorul SOSTAC®, al treilea cel mai folosit instrument de planificare de business și marketing la nivel mondial.

13:55-14:00 Noutăți și suport pentru cursanții și absolvenții CIM. Oana Sav, Center Manager Oxford College of Marketing în România.

Dacă esti cursant sau absolvent CIM și nu ai primit încă invitația specială, rezervă-ți loc gratuit aici.

În cazul în care nu ești cursant, dar îți dorești să afli mai multe despre cursuri și să participi ca invitat pe cele 10 locuri speciale, trimite-ne un email la info@institutuldemarketing.ro.

Vorbitori și invitați

Alex Ursu

Alex Ursu, Account Manager, Salesforce

Alex Ursu are o experiență de peste 10 ani în lumea IT-ului și lucrează pentru Salesforce de peste șapte ani. În aceasta perioadă s-a implicat în multiple proiecte de digitalizare pentru clienți din varii domenii, de la retail, utilități, energie, oil&gas și chiar și gaming în numeroase țări, precum Romania, Bulgaria, Grecia, Malta, Cipru, Slovenia sau Serbia, cu un focus specific pe marketing digital. Crede cu tarie ca, atunci cand este livrată cum trebuie, digitalizarea poate ajuta companiile să-și îndeplinească obiectivele – și mai crede ca „Trash, delivered at the speed of light, is still trash”.

 


Anamaria Băjan

Anamaria Băjan, Consultant, Profi Convert

Anamaria Băjan are o experiență de practician în marketing de peste 25 de ani în care a crescut profitabil și sustenabil atât business-uri, categorii și branduri locale și antreprenoriale, cât și branduri ale unor companii multinaționale de succes pe piața din Romania. S-a specializat în construirea unor strategii și tactici de marketing digital eficiente care au ajutat la creșterea a peste 50 de branduri pe piața Europei Centrale si de Est, precum Campofrio, Sissi, Maestro, Caroli, Delikat, Algida, Rama, Delma, Becel, Knorr, Hellmans, Magnum, Mandi, Topoloveni, Dove, Rexona, Lux, Axe, Cif, Domestos, Dero sau Omo. Este consultant la Proficonvert și s-a dedicat în ultimii cinci ani strategiilor de creștere prin ecommerce.

 


Alex Tunaru

Alex Tunaru, Head Of Digital, Leo Burnett

Cu o experiență de peste 15 ani în comunicare, Alex Tunaru conduce departamentul digital la Leo Burnett București din ianuarie 2022. Rolul său implică supervizarea unei echipe diverse, specializată în strategii de social media, dezvoltarea de site-uri web și proiecte digitale speciale. Pasiunea lui pentru inovație și abilitatea de a genera new business, combinate cu oferirea de consultanță strategică clienților, au fost elemente cheie în parcursul său profesional, începând cu perioada petrecută la NEXT Advertising ca Head of Digital.

 

 


Bianca Stănescu

Bianca Stănescu, Director of Product Marketing, SiriusXM

Bianca Stănescu conduce departamentului de Product Marketing la AdsWizz și Simplecast, subsidiare ale SiriusXM din domeniul publicității audio digitale. Urmărește îndeaproape tendințele din industrie și reușește întotdeauna să scoată la lumină nota umană a tehnologiilor. După zece ani petrecuți ca reporter, editor și content writer, și-a îndreptat pașii spre Product Marketing și s-a implicat cu pasiune în acest domeniu, consolidând prezența pe piață a unor companii de securitate cibernetică, platforme SaaS și tehnologii de publicitate audio.

 

 


Daniel Rusen

Daniel Rusen, Business Applications Lead, Microsoft South-Europe

Daniel Rusen este un avocat neobosit al creșterii adopției AI pentru performanță de business și marketing. În prezent, este Business Applications Lead pentru Europa Centrală la Microsoft, unde conduce executia go-to-market, operațiunile de vânzări si planurile de marketing pentru zona de Business Applications/Dynamics 365 a Microsoft. Are peste 20 de ani de experiență în industria IT, acoperind roluri de vânzări, marketing, management de produse și dezvoltare de afaceri. Daniel deține un MBA de la Central European University și un Master of Business Administration de la Universitatea POLITEHNICA din București. Este, de asemenea, membru al consiliului director al ANIS Romania, o asociație care reprezintă interesele companiilor IT românești și susține dezvoltarea industriei de software și servicii.

 


Georgiana Gheorghe

Georgiana Gheorghe, Digital and Technology Director, Sephora România & Grecia

Georgiana Gheorghe are peste șapte ani experiență în ecommerce & digital și mai mult de 15 ani in retail. Este responsabila de managementul magazinului online Sephora in Romania & Grecia. Alături de echipa de marketing și comunicare, este implicată în toate proiectele de creștere pe canalele online a brandului, în egală măsură în B2B și B2C. A absolvit cu succes două module digitale certificate Chartered Institute of Marketing și este în curs de finalizare a Diplomei Profesionale în Marketing.

 

 

 


Dorian Cazacu

Dorian Cazacu, Senior Client Director, Ipsos

Dorian este Senior Client Director la Ipsos România, fiind responsabil de gestiunea şi dezvoltarea relaţiilor cu clienţii, activităţi de consultanţă, marketing şi training. Are o experienţă de peste 20 ani în cercetarea de marketing şi lucrează îndeaproape cu organizaţii din domenii variate, contribuind la integrarea insight-urilor în strategii de succes. Parcursul său profesional acoperă companii de prestigiu din industria de cercetare. Are o relaţie “love-hate” cu tehnologia, fiind un early adopter care ajunge de multe ori la limitele a ceea ce tehnologia poate face, inclusiv din perspectiva user experience. Este pasionat de muzică și în prezent ocupă rolul de toboşar în formaţia Claiming Apollo.

 


Diana Rada Puiu

Diana Rada Puiu , CEX Transformation & Multi Services Lead, Orange România

Diana Rada Puiu este CEX Transformation & Multi Services Lead la Orange România. Are peste 20 ani de activitate în îmbunătăţirea experienţei clienţilor din domeniul telecomunicaţiilor şi al serviciilor financiare, precum şi în comunicare şi jurnalism. Diana este un avocat dedicat al clientului în organizații, o entuziastă a digitalului şi a aplicării noilor tehnologii şi o creatoare de conținut axată pe diseminarea practicilor de succes. A acumulat o vastă experienţă practică în dezvoltarea şi implementarea de strategii customer centric utilizând un mix adaptat de instrumente, de la design thinking, la customer şi employee journeys şi până la dashboard-uri de monitorizare a calităţii serviciilor şi a satisfacţiei clienţilor.

 

 


Kalust Manukyan

Kalust Manukyan, Oxford College of Marketing

Kalust Manukyan este un profesionist de marketing cu experiență de peste 14 ani, atât în agenție cât și la clienți. Experiența sa include management de proiecte de dimensiuni mari, dezvoltare și implementare de strategii de marketing, campanii globale de publicitate digitale și offline, branding, design și leadership de echipă.
Kalust și-a început cariera în consultanță strategică de marketing. În prezent conduce departamentul de marketing la Barnet and Southgate College din Londra. Are un masterat în marketing de la Universitatea Durham și un BSc în management de la Universitatea City din Seattle. A absovit cu succes programul CIM Chartered Postgraduate.

 


PR Smith

PR Smith, AI, Innovation & Ethics in Marketing

Practician în marketing, speaker, scriitor și consultant, PR Smith este autorul modelului de marketing SOSTAC®, care a fost votat în topul celor mai performante modele de business de către Chartered Institute of Marketing (CIM). SOSTAC este folosit acum în întreaga lume ca un model de planificare de marketing ușor de aplicat.
PR Smith este autorul a numeroase cărți de planificare strategică, comunicare și digital marketing și este speaker TedX. Pe lângă SOSTAC®, specializările sale includ: strategie de marketing digital, planificare digitală, managementul schimbării, automatizare în marketing și creativitate în business și marketing.

 


Fill out my online form