Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Ce aduce nou programul avansat de certificare internaţională în marketing digital?

Află primul în ce constă cursul avansat marketing digital. Rezervă-ţi loc la seara deschisă din 14 noiembrie 2018 de la ora 18.00 la Mansarda Simbio – Negustori 26 şi poţi fi unul dintre primii absolvenţi din România care obţin Professional Diploma in Digital Marketing.

Chartered Institute of Marketing (CIM) şi Institutul de Marketing vin în sprijinul companiilor cu un nou program avansat şi flexibil de training în marketing digital certificat internaţional unde înscrierile au loc între 20 noiembrie şi 10 februarie 2019. 

Cursul complex durează între 12 şi 18 luni şi presupune parcurgerea a trei module de curs în limba engleză: Mastering Digital Channels, Digital Strategy şi Driving Digital Experience. Fiecare dintre cele trei module ale Diplomei se poate parcurge şi independent. La finalizarea cu succes a fiecărui modul, absolvenţii primesc un Award recunoscut internaţional de CIM. La capătul a trei module promovate cu succes, se obţine automat Professional Diploma in Digital Marketing

Evenimentul este organizat și moderat chiar de către trei cursanți înscriși la programul de certificare, alături de Oana Sav, trainer și coordonator:

Sidica Ciorabai, Director of Operations la Webhelp, absolvent Digital Strategy, va prezenta toate detaliile legate de noul curs de marketing digital: structură, module, programă și suport de studiu.

Mari Miron, Brand Manager, Raiffeisen Bank, înscrisă la programul avansat Professional Diploma în Marketing, care va povesti despre modul de studiu, interacţiunea cu tutorii şi trainerii, probele de evaluare și în ce inițiative digitale este implicată în ultimul an la banca în care lucrează.

Mihai Constantinescu, Digital Marketing & eCommerce Manager, TUI Travel, primul profesionist român înscris la Diploma Digitală în Marketing Profesional care are o vastă experiență în activitatea de marketing on-line în companii precum Tui Travel Centre, E-Boda Distribution, Eovolio și Pay Point România. Mihai se ocupă de asemenea și de un proiect propriu în e-commerce pentru un magazin dedicat copiilor, Mira Kids.

Cere detaliile și nu rata înscrierile la info@institutuldemarketing.ro.