Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

Creșteți performanța categoriilor cu primul curs de category management care integrează și canalele online!

Când are loc cursul?
31 octombrie, 1, 2, 3 noiembrie, orele 9:00-13:00

Cum vă ajută?

Dacă ești category manager, lucrezi în trade marketing sau în vânzări, acest curs te va ajuta să înțelegi cadrul de lucru, conceptele, pașii și implicațiile în implementarea unui proces de category management și cum se aplica acesta în comerțul online. Atât pentru e-commerce, cât și pentru producători, înțelegerea modelului de lucru este esențială în succesul unui parteneriat retailer-furnizor pentru dezvoltarea categoriei.

Cui se adresează?

Cursul se adresează în egală măsură celor cu experiență în category management în comerțul fizic, care vor să extindă această experiență și în comerțul online, cât și celor care nu au avut ocazia până acum să se implice în proiecte de category management și care vor învăța noțiunile fundamentale cu aplicarea lor în mediul online, dar și cu trimitere către diferențele din comerțul fizic.

Structură curs

Modul 1 – Esențiale

Despre conceptul de category management

Modul 2 – Definirea categoriei. Roluri

Definirea categoriei

Modul 3 – Evaluarea categoriei. Indicatori și strategii

Evaluarea categoriei

Modul 4 – Tactici

Sortimentația

Vedeți structura completă AICI.

Cât costă?

450 euro + TVA

Unde?

Online, pe platforma Zoom.

Detalii și modalități de plată. Plata se va face prin transfer bancar în contul RO51RZBR0000060013127649, deschis la Raiffeisen Bank, București, sucursala Cotroceni, Bd, Vasile Milea 4 pe numele companiei More Marketing Solutions.

Vă rugăm să precizați dacă plătitorul sunteți dumneavoastră, ca persoană fizică, sau organizația la care lucrați și să furnizați toate datele necesare: nume, adresă, CUI sau CNP.

Profitați de acest curs în abonamentul de training individual, aici!