Loading Evenimentele
Acest eveniment a trecut.

IMPORTANT:

Cursurile și întâlnirile față în față organizate de Institutul de Marketing în luna martie vor fi amânate. Contextul evoluției epidemiei COVID-19 și preocuparea față de sănătatea și siguranța cursanților noștri ne impun măsuri de prevenție, așadar vom reveni cu detalii imediat ce vom stabili datele sigure pentru desfășurarea acestora.

***

Marketing aplicat – Weekend intensiv – 9:30 – 17:00, Hotel Park Inn by Radisson Blu, Sala Jupiter, București

Sâmbătă și duminică, 21 și 22 martie 2020, Institutul de Marketing organizează un curs de marketing intensiv în cadrul programului de certificare Certificatul  Profesional în Marketing.

Învățați marketing structurat și aplicat la un curs acreditat!

De ce să urmați acest curs?

Veți obține toate informațiile necesare pentru a înțelege rolul funcției de marketing într-o organizație și instrumentele de analiză ale comportamentului consumatorului care să susțină demersuri de segmentare eficientă!

Cursul acreditat Marketing aplicat se adresează profesioniștilor fără pregătire în marketing, dar cu experiență în domenii colaterale: vânzări, finanțe, relații clienți, care doresc să crească profesional acumulând instrumente și expertiză de specialitate.

Absolvenții cursurilor certificate vin în special din industrii cum ar fi: servicii financiare, imobiliare, construcții, FMCG, sănătate.

Profilul cursanților: asistenți, responsabili sau coordonatori de marketing și comunicare, persoane fără o pregătire academică în marketing, dar dornici să facă o carieră în domeniu, responsabili marketing, manageri de marketing în întreprinderi mici și mijlocii, fără o pregătire de profil, specialiști în comunicare și relații publice care doresc să își extindă specializarea.

Programul de training certificat Marketing aplicat este un modul de bază care face parte din programele avanste de training certificate internațional: Certificatul Profesional în Marketing și Certificatul Profesional în Marketing Digital.

Cursul se poate urma și ca modul independent, la finalul căruia se obţine un Award recunoscut de Chartered Institute of Marketing (CIM).

Cum vă ajută?
➡Cursul acredidat Marketing aplicat sprijină participanții să recunoască importanța marketingului pentru succesul și rezultatele organizațiilor în care lucrează.
➡Oferă studenților posibilitatea de a înțelege cum influențele externe de mediu afectează planificarea și cum cercetarea și analiza mediului de marketing ajută în luarea deciziilor;
➡Permite aprofundarea și utilizarea efectivă a elementelor mixului de marketing;
➡Asigură instrumente practice care pot fi utilizate în cadrul organizațiilor pentru a răspunde nevoilor pieței și ale clienților.

Sesiunea 1 – Rolul și funcțiile marketingului
Sesiunea 2 – Influențe cheie asupra comportamentului consumatorului
Sesiunea 3 – Criterii de segmentare în marketing
Sesiunea 4 – Mediul de marketing și impactul asupra planificării
Sesiunea 5 – De la date la informații și insight-uri în marketing
Sesiunea 6 – Mixul de marketing
Sesiunea 7 – Mixul de marketing extins
Sesiunea 8 – Mixul de marketing aplicat.

Oana Sav este coordonator și trainer la Institutul de Marketing din România, precum și consultant la More Marketing Solutions, o companie independentă care furnizează resurse și idei creative de marketing și comunicare.

Are o experiență în marketing și comunicare de peste 15 ani, câștigată în calitate de expert sau consultant pe proiecte sau campanii pentru branduri din zona serviciilor financiare de pe piețe și segmente de clienți din Romania, Moldova, Ucraina, Spania, Italia, Portugalia, Marea Britanie si SUA.

Oana Sav a studiat la Oxford College of Marketing și este Chartered Marketer, membru al Chartered Institute of Marketing din Marea Britanie din 2007 și fondator al Institutului de Marketing.

Detalii și înscrieri la info@institutuldemarketing.ro.