MASTERCLASS PPT Slides Design & Visual Data

Descoperiți instrumente și metode noi și avansate de design de slide-uri și animație și învățați cum pot fi vizualizate ușor ideile.

 

Cum vă ajută?

Masterclass-ul PPT Slides Design & Visual Data vă ajută să concepeți prezentări cu acel factor WOW, generând în același timp engagement din partea participanților. Astfel, nu sunteți doar inspirați și aflați instrumente și metode noi și avansate de design de slide-uri și animație, ci veți învăța și surprinzător de rapid cum pot fi vizualizate ușor ideile, astfel încât mesajul să poată fi cristalizat, înțeles, transmis și reținut mai rapid.

Veți fi ghidați de un trainer, practician de marketing cu experienţă în companii cum ar fi Vodafone, Orange, Toyota sau MoneyGram și Visual Ambassador experimentat, care a pregătit și livrat, în ultimii 20 de ani, sute de prezentări către companii și organizații din toată lumea.

Cui se adresează?

PPT Slides Design & Visual Data se adresează tuturor celor care doresc să descopere un mod eficient și original de a pregăti prezentări de impact, folosind cele mai noi tehnici şi instrumente.

Structură curs

Workshop-ul este livrat online și durează 4 ore:

Welcome & intro

    Structură slide-uri: variante de bază și combinații

   Design: paletă culori, background, forme, layers și containers, text și font-uri

   Inserts: imagini, filme, iconițe, semne, diagrame și desene de mână

    Animație elemente și slide-uri

  Visual data: diferite moduri surprinzătoare de a prezenta datele

   Resurse și instrumente

Wrap-up & Q&A

Participanții la workshop posedă deja cunoștințe de bază în lucrul cu PowerPoint-ul și vor avea aplicația instalată pe laptop, împreuna cu aplicația Zoom (platformă de video conferencing), pentru a putea beneficia din plin de partea practică și interactivă.

Investiție

125 euro + TVA  

Preț special alumni Institutul de Marketing: 95 Euro +TVA

Detalii și modalități de plată. Plata se va face prin transfer bancar în contul RO51RZBR0000060013127649, deschis la Raiffeisen Bank, București, sucursala Cotroceni, Bd, Vasile Milea 4 pe numele companiei More Marketing Solutions.

Vă rugăm să precizați dacă plătitorul sunteți dumneavoastră, ca persoană fizică, sau organizația la care lucrați și să furnizați toate datele necesare: nume, adresă, CUI sau CNP.

Haideţi să discutăm care ar fi cea mai potrivită soluţie de training!

Progamaţi o discuţie de consiliere!

Număr recomandat de participanți

8-15

TRAINER

Andrei Dinulescu

Andrei Dinulescu

Nivel curs

Intermediar

Cursuri complementare

Contactați-ne pentru detalii!

Haideți să finalizăm împreună o soluție de training de marketing adaptată nevoilor organizației dumneavoastră.

SCRIEȚI-NE!

Ce spun companiile?

HERBALIFE

Echipa Herbalife își dorea un pachet de training integrat pentru creșterea performaței în dezvoltarea și implementarea programelor de marketing, cu aprofundarea celor mai noi concepte si trenduri de marketing. În afară de dezvoltarea abilităților individuale, scopul training-ului a fost și acela de a alinia echipa în vederea implementării activităților prioritare de marketing integrat identificate astfel.