Uneori, mai mult decat un cocktail pe o plaja incinsa, ne tenteaza un job nou, ofertant. Cu atat mai mult daca el este disponibil vara, cand piata muncii este mai relaxata si, deci, sanse mai mari de a-l ocupa. Dintre cele mai interesante oferte ale acestei luni, am ales pentru voi:

ALTEX Romania angajeaza pentru Bucuresti Chief Marketing Officer.

Candidatul ideal trebuie sa fie, printre altele, licentiat in administratie de afaceri, marketing sau comunicare (masterul sau MBA-ul fiind un plus), sa aiba experienta relevanta intr-un post similar, experienta in dezvoltare de brand, social media marketing si web channel marketing. Printre responsabilitati se numara: gestionarea programelor online si offline ale companiei – SEO; marketing, remarketing, email si print advertising; definirea strategiilor de marketing in conformitate cu strategiile si obiectivele generale; crearea unei retele strategice de parteneri etc.

Găsiti aici toate informatiile relevante pentru acest job.

Valvis Holding cauta un International Brand Manager (AQUA Carpatica, Domeniile Samburesti).

Candidatul ideal trebuie sa aiba minim 5 ani experienta in activitati de marketing (din care cel putin 3 ani experienta in domeniul FMCG), experienta in coordonare si implementare proiecte de marketing, studii superioare, limba engleza- nivel avansat; avantaj cunoasterea altor limbi straine, permis de conducere categoria B, cunostinte solide de operare PC (Microsoft Office), experienta in lucrul cu agentiile de ATL/BTL/ Digital/ PR. De asemenea, sa aiba foarte bune abilitati de planificare, organizare si prioritizare, capacitate de a lua decizii in conditii de stres, foarte bune abilitati de negociere si comunicare, gandire strategica si abilitati analitice etc.

Responsabilitati: propune si dezvolta strategia de marketing potrivita pentru abordarea unor piete externe de care este responsabil, propune, implementeaza si monitorizeaza planul de marketing pentru marca/produsele de care este responsabil in vederea obtinerii obiectivelor privind cifra de afaceri, cota de piata si profit, propune, planifica si implementeazaactiuni de marketing international in scopul construirii imaginii brandului pe pietele externe definite etc.

Mai multe detalii si posibilitatea de a aplica on-line gasiti aici.

E.ON cauta Specialist Marketing Digital in cadrul departamentului Dezvoltare Soluţii Digitale Locaţia: Tg. Mureş/Bucuresti/Cluj Napoca.

Prin responsabilitatile postului se numara definirea si implementarea strategiei de SEO cu scopul de a creste traficul relevant pe paginile de internet ale E.ON Romania, imbunatatirea vizibilitatii paginilor de internet in cadrul motoarelor de cautare si pentru transformarea vizitatorilor în cumparatori, definirea si optimizarea permanenta a listelor de cuvinte cheie, urmarirea tendintelor pietei si propunerea de masuri de optimizare sau implementarea unor noi unelte care pot ajuta compania sa-si atinga telurile etc. Candidatul ideal trebuie sa aiba studii superioare finalizate cu diplomade licenta, experienta dovedita in implementare SEO in proiecte relevante; experienta in utilizarea urmatoarelor concepte: keywords, Content optimization, Meta Tags, Site Structure, Link Build; experienta dovedita in utilizarea uneltelor de analytics, google in special, cunostinte solide de IT (Searchmetrics, Page SpeedInsights, Moz, Google XML Sitemaps, Google Analytics, Google Tag Manager, MS Office), foarte bună cunoastere a limbii engleze (scris si vorbit)etc.

Gasiti aici toate informatiile relevante pentru acest job.

Experis Romania angajeaza Email Marketing Specialist pentru una dintre cele mai mari companii de jocuri on-line.

Responsabilitati: organizarea de campanii de marketing, crearea, implementarea si testarea de emailuri etc. Candidatul trebuie sa aiba excelente abilitati HTML / CSS, sa cunoasca Adobe Dreamweaver, sa fie la curent cu conceptele, strategile si cele mai bune practice actuale de e-mail marketing, experienta in lucrul cu IBM Watson CampaignAutomation (Silverpop) sau alteESPs, JavaScriptsi HTML5 / CSS3, Content Management Systems (CMS) etc.

Mai multe detalii aici.

Bayer Bucuresti angajeaza Trade Marketing Specialist (contract 1 an).

Responsabilitati: sprijin in definirea strategiei menite sa creascavanzarile/cota de piata pentru brandurile Bayer, activitati de sampling, promotii etc pentru diferite branduri, de la planificare la evaluare, cresterea vizibilitatii brandului (prin POSM inovatoare, proiecte speciale de vizibilitate etc) etc. Candidatul trebuie sa aiba minim doi ani experienta in trade marketing, experienta in retail/FMCG constituie un avantaj, diploma universitara in marketing sau economie, capacitate de analiza si sinteza, cunostinte bune de MS Office: Word, Excel, Power Point etc.

Restul informatiilor referitoare la aceasta pozitie se gasesc aici.

British American Tobacco angajeaza in Bucuresti Marketing Insights Executive.

Responsabilitati: proiecte analitice cu rezultate clare si impact strategic menite sa sustina deciziile de marketing si de business, proiecte variate, la diferite niveluri, intra-departamentale, gestionarea unui portofoliu de proiecte de cercetare, brief-uri pentru agentii, intr-un mediu complex, multinational, cu parteneri interni si externi etc. Cerinte: capacitatea de a folosi o larga paleta de metodologii calitative si cantitative, gandire critica, analitica, ablitati de exprimare in scris si verbal (prezentari), experienta in cercetare de piata etc.

Pentru prezentarea completa a jobului, accesati acest link.

Spread the love